OM OS

ANLÆGSGARTNER MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Lars Nygaard er uddannet topkapper ved Skovskolen i Nødebo. Han har en passion for at arbejde med træ og det vil også være ham der bygger din træterrasse eller sætter dit hegn. Han elsker udelivet og går sjældent af vejen for en udfordring

Signe Petersen er grøn anlægsgartner, dvs. med fokus på planter og plejeteknik. Hun brænder for det miljøvenlige og bæredygtige i havebruget, er haveambassadør for Praktisk Økologi og har et Permakultur Design Certifikat i baglommen.

Med et netværk til at løse…

Vi er et lille firma med en begrænset maskinpark, men har gode, dygtige og pålidelige samarbejdspartnere. Vi har et bredt netværk indenfor økologien og i  permakulturen. Og vi handler hovedsagligt hos økocertificerede leverandører. Nogle ting vil dog være ganske  umulige eller omkostningstunge at skaffe økologisk hvorfor vi til tider må finde kompromiser, Det kunne eksempelvis være store træer, granitsten o.l. Derfor kan vi ikke kalde os økologiske i den certificerede forstand, men vi vil gå langt for at finde en bæredygtig løsning til din opgave..

Vi laver gerne utraditionelle løsninger

Lars Nygaard

Skovtrold hos Naturhaver

Signe Petersen

Anlægsgarter

KONTAKT OS© Naturhaver.dk All rights reserved 2017.